Iskoristite prednosti štednje za privatnu penziju

Omogućite finansijsku sigurnost i nakon odlaska u penziju uz izuzetne uslove koje nudi štednja u dobrovoljnim penzijskim fondovima!

Želim da ulažem u ...

Future

Ulaganje u dinar

Ulaganje u dinar

Raiffeisen Future odgovornim i profesionalnim upravljanjem kroz ulaganje imovine fonda za svoje članove obezbeđuje ostvarivanje stabilnog prinosa, uz nizak stepen rizika i održavanje likvidnosti imovine na najvišem mogućem nivou.

Euro Future

Ulaganje u Evro

Ulaganje u Evro

Osnovna svrha investiranja imovine Raiffeisen Euro Future dobrovoljnog penzijskog fonda je postizanje optimalnog odnosa između ostvarenog prinosa i nivoa preuzetog rizika ulaganja sa ciljem uvećanja njene vrednosti, a time i uvećanja iznosa budućih privatnih penzija članova fonda.

Kalkulator

Izračunajte iznos željene penzije

Izračunajte iznos željene penzije

Unesite željene: Mesečni penzijski doprinos, period uplate, naknadu, prosečnu stopu prinosa i period isplate.

Naš tim

Posvećeni stručnjaci

Štednja za penziju može biti najvažnija stvar koju radite sa svojim novcem. Zato je važno početi što ranije. Naši iskusni i posvećeni stručnjaci pomoći će da napravite plan kako da novac koji ste uštedeli pretvorite u stabilan izvor prihoda. Upoznajte naš tim i otkrijte kako mogu da pomognu.

Prednosti članstva

Dobrovoljni penzijski fondovi koriste se isključivo za penzijsku štednju, potpuno su regulisani i pod strogom kontrolom Narodne banke Srbije, a diversifikacija i investiciona politika trebalo bi da minimiziraju rizik ulaganja uz značajne poreske olakšice.

Mogućnost dodatnog prihoda

I posle odlaska u penziju omogućite sebi finansijsku sigurnost uz izuzetne uslove štednje. Raiffeisen dobrovoljni penzijski fondovi pružaju mogućnost dodatnog izvora prihoda i dopunu državne penzije.

Najčešća pitanja o penzionim fondovima

Imate pitanje o našim fondovima? Pogledajte našu sekciju 'Najčešća pitanja' gde odgovaramo na najčešće postavljana pitanja naših klijenata. Ako ne možete pronaći odgovor na svoje pitanje, naš tim je uvek tu da vam pomogne!